KONYA BEYŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İKİNCİ DÖNEM MESAJI

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İKİNCİ DÖNEM MESAJI

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, 2018-2019 eğitim öğretim yılının ikinci dönemiyle ilgili bir mesaj yayımladı.

    Değerli anne babalar, çocuklarınız için okullarımız ile sürekli iletişim ve işbirliği içinde olmanız çok önemlidir. Öğrenci-öğretmen-okul yönetimi ve veli arasında kurulacak sağlıklı bir iletişim öğrencilerimizin başarılarını artıracaktır. Bir ülkenin varlığını devam ettirebilmesi için yeniliği ve gelişmişliği en üst düzeyde tutması gerekmektedir. Yenilikçilik de ancak ve ancak genç zihinlerle oluşabilmektedir. Gençlerimize idealistliği ve düzgün bir hayat görüşünü aşılayabilme süreci ise ailede başlar ve okulda devam eder. Burada da en büyük görev nesillerimizi yetiştirmek adına, görevlerini özveriyle yürüten öğretmenlerimize düşmektedir.

    Sevgili Öğrenciler, kısa bir tatil sonrası yeni bir heyecan ve umutla sınıfları dolduruyorsunuz. Sizlerden beklentimiz sağlam bir inanç ve istekle derslerinize sımsıkı sarılmanız ve hayalini kurduğunuz hedefinize ulaşmak için azami gayret göstermenizdir. Siz sevgili öğrencilerimize yönelik olarak okullarımızda eğitim öğretim faaliyetlerinin yanında her seviyede beceri, yetenek, sportif ve kültürel gelişim etkinlikler de dönem boyunca artarak devam edecektir. Sizleri çok seviyor ve sizlere güveniyoruz.

    Bu duygu ve düşüncelerle, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının ikinci döneminde öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ailelerimize başarılı, sağlıklı ve huzur dolu bir eğitim-öğretim dönemi diliyorum" dedi.

 

HACIAKİF MAHALLESİ ANTALYA CADDESİ NO47 42700 Beyşehir/KONYA - 0 (332) 512 4939 / 0 (332) 512 2703

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.